Pora coś napisać. Pójść za ciosem.
Po pierwsze primo - To nie forum.ubuntu.pl, gdzie napisanie błędnego tematu posta jest powodem przeniesienia postu do kosza. Sly, wzywam Cię do poskromienia negatywnych emocji! Żaden naukowiec nie potwierdził negatywnego działania małego offtopu. Szczególnie na tym forum regulamin winien być tylko subtelnym wyznacznikiem zachowania, nie przykazaniami - ludzie znają się dobrze i lubią nawzajem. Czy przestępstwem jest krótka pogawędka niekoniecznie na temat? Wszyscy są zajęci, życie biegnie. A spotkania są nie tak bardzo często, niektórzy nie mogą z różnych przyczyn dołączyć do wesołej gromadki. Tutaj wytworzyło się coś a'la rodzina, można rzec. Sam wiesz coś o tym, Sly. Więc nie wyskakuj ze swoim regulaminem.
Po drugie primo - Nie wiem, czy wiesz, ale Twój schemat życiowy jest bardzo kontrowersyjny. Czy nie jestem człowiekiem, jeżeli nie oglądam TV? Po za tym w schemacie nie ma czasu wolnego, ani wielu innych rzeczy, które przynajmniej ja wykonuję. Ponadto widząc taki pesymistyczny mogę wnioskować, że życie jest Ci niemiłe. A to nie charakteryzuje człowieka normalnego. Proponuję konsultację z lekarzem. Najlepiej jakimś specjalistą.
I ostatnie primo - Żeby nie było nie na temat, ja nie zaprzeczam, że obcy istnieją. Ale póki my, ludzie nie nawiążemy z nimi kontaktu lub Oni z nami, to nie mam ochoty szukać kolejnych dowodów, że są. Niech sobie będą.
EDIT:
Post stracił nieco na znaczeniu, gdyż Szept zdążył wyprzedzić padawana :)